Jumbo opent 13 februari

Jumbo opent op woensdag 13 februari de deuren van een nieuwe supermarkt in de omgebouwde EMTÉ-winkel aan de Westwal in Leerdam. Jumbo zegt "het grootste assortiment" te bieden en ook de favoriete producten van EMTÉ-klanten te hebben overgenomen. De feestelijke opening is om 09:00 uur.

De huidige medewerkers van de winkel blijven de vertrouwde gezichten voor het winkelende publiek. 

Tijdens de opening ontvangen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen en alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen, worden getrakteerd op een ambachtelijke appeltaart (geldig tot en met zaterdag 16 februari).

Filiaalmanager Barbara Wagemakers is trots op de vernieuwde winkel. "We zijn van 'groen' naar 'Jumbo geel' gegaan. Onze supermarkt telt nu ruim 1.000 vierkante meter winkelplezier. Met de vertrouwde medewerkers, het grootste assortiment en de laagste prijs zetten wij ons met het hele winkelteam van Jumbo in om klanten de beste food- en winkelbeleving te bieden. Samen met mijn collega's kijk ik ernaar uit om de voormalige klanten van EMTÉ en onze nieuwe klanten te verwelkomen in onze mooie, nieuwe Jumbo winkel." 

bron: Het Kontakt

Copyright© 2018 Stadshart Leerdam | Webdesign: CreaDiva Creative Solutionz