• Homepage Teaser2
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Companies starting with V

Van der Brugge Makelaardij

Van der Brugge Makelaardij

Open |

Van der Brugge. Meer dan 35 jaar toonaangevend
 
Van der Brugge Makelaardij B.V. is al ruim 35 jaar een toonaangevend makelaarskantoor in een regio die zich uitstrekt van Sliedrecht tot Geldermalsen: de Alblasserwaard, de Vijfheerenlanden, de West-Betuwe en het land van Heusden en Altena.

Van Es Sportprijzen

Van Es Sportprijzen

Bij van Es sportprijzen kunt u terecht voor al uw sportprijzen, van vaandel tot beker in alle maten. Daarnaast verzorgen wij ook reclameborden (langs sportvelden), maar ook t-shirt, bedrukt en onbedrukt.

Van Schaik Fietsen

Van Schaik Fietsen

Welkom bij van Schaik Fietsen. U vindt onze winkel midden in het centrum van Leerdam. Onze zaak bestaat al ruim 30 jaar en wij hebben een zeer breed assortiment fietsen en accesoires.Ook voor reparatie en onderhoud van uw fiets bent u bij ons aan het juiste adres. Klantvriendelijkheid, service en garantie zijn de pijlers waardoor onze winkel nog steeds een groeiend aantal klanten kent.

Van Uffelen

Van Uffelen

Bezorgen aan huis |

Van Uffelen heeft een uitgebreid assortiment dames- en herenmode in onze winkels. De winkels in Gorinchem en Leerdam beschikken ook over een uitgebreid assortiment kinderkleding.

Verhoeks Bloemen

Verhoeks Bloemen

Bezorgen aan huis |

Bestel (telefonisch) uw bloemen Tel. 0345 613 112 . Wij bezorgen aan huis.
Ook kunt u op onze andere verkooppunten terecht voor onze bloemen zoals bijvoorbeeld de MCD (Leerdam Noord)

Versluis Optiek

Versluis Optiek

Afhalen | Open |

Voor een passende bril, deskundig advies, de juiste contactlenzen en een vakkundig uitgevoerde oogmeting ga je naar Versluis Optiek.

Copyright© 2020 Stadshart Leerdam | Webdesign: CreaDiva Creative Solutionz