• Header Winkels
    Leuke winkels
Etos

Etos

0.0/5 rating (0 votes)

Etos is één van de grootste drogisterijketens in Nederland. Etos heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van beauty, gezondheid en lichaamsverzorging. Naast scherp geprijsde kwaliteitsproducten biedt Etos haar klanten een prettige winkelomgeving met deskundig en vriendelijk personeel.

Hocus Pocus

Hocus Pocus

0.0/5 rating (0 votes)

TravelXL Reisburo Astra

TravelXL Reisburo Astra

0.0/5 rating (0 votes)

Op onze site boek je de beste en voordeligste reizen die er zijn en vindt je alle informatie die je mee kan nemen naar ons reisburo om zo de reis te boeken die u past.

Lingerie by Janneke

Lingerie by Janneke

0.0/5 rating (0 votes)

Welke kleur is mooi bij welke huid en welke beha heb je nodig bij jouw lichaamshouding? Wij begrijpen dat elke vrouw uniek is en jij daarom een service verdient afgestemd op de noden van jouw levensstijl.

De Koppelhoeve

De Koppelhoeve

4.0/5 rating (6 votes)

Een unieke locatie in deze glasstad Leerdam. Recht tegenover het ‘hofje van Mw vanAerden’ ziet menig toerist ook direct de bekende Leerdammers met hun grote gaten!

Auberge des Reves

Auberge des Reves

4.3/5 rating (3 votes)

Op één van de mooiste plekjes in het centrum van Leerdam vind je Auberge des Rêves (Herberg van de Dromen). Onze winkel is gevestigd op de begane grond van het monumentale Poorthuys uit de 16e eeuw, precies tussen restaurant ’t Veerhuys en het Hofje van Mevrouw van Aerden.

Cigo

Cigo

5.0/5 rating (2 votes)

Gevestigd in het gezellige centrum van Leerdam. Met o.a. breed assortiment sigaren, tabak, staatsloten, lotto, lectuur, cadeau & feestartikelen, wenskaarten, beltegoed en cadeaukaarten.

Copyright© 2020 Stadshart Leerdam | Webdesign: CreaDiva Creative Solutionz