Grand Café M'n Moeder

Grand Café M'n Moeder

3.7/5 rating (6 votes)

Kom binnen voor een kop koffie met een stuk gebak, een drankje met een borrelhapje of laat u zich eens verrassen door onze kleine maar verrassende menukaart.

Grand Athina

Grand Athina

Grieks | Mediteraans,

3.8/5 rating (4 votes)

Grand Athina, gevestigd in het markante voormalige stationsgebouw, serveert haar eters sinds vier jaar gerechten uit de traditionele Griekse en mediterraanse keuken. Een niet alledaagse combinatie die goed aanslaat, vertellen eigenaren Arthur en Minerva Xhuti. "De één is gek van de Griekse keuken, de ander houdt weer van Italiaans of Frans. Bij ons valt er wat te kiezen."

Gasterij Het Oude Posthuys

Gasterij Het Oude Posthuys

Frans - Internationaal,

4.0/5 rating (5 votes)

Bij Het Oude Posthuys ervaart u gastvrijheid, professionaliteit en kwaliteit. Onze chef-kok werkt met streek- en seizoensproducten, gewoon (h)eerlijk genieten van culinaire gerechten.

Restaurant 't Veerhuys

Restaurant 't Veerhuys

Pannenkoeken,

4.2/5 rating (5 votes)

Restaurant 't Veerhuys is prachtig gelegen aan de Linge in Leerdam. Hier kunt u, met uitzicht op de haven en op de tuin van het historische Hofje van mevrouw Van Aerden, genieten van koffie met appeltaart of uitgebreid uit eten gaan.

Koffie in de bakkerij

Koffie in de bakkerij

Koffie | lunch | High Tea | Italiaans ijs | Chocolade,

5.0/5 rating 1 vote

Bij Koffie in de Bakkerij laten wij tijden herleven en nemen wij u mee terug in de tijd, heerlijk genietend van lekkere chocolade, een authentiek koekje van Tukker bij de koffie of een lekker schepijsje volgens Italiaans recept.

Copyright© 2020 Stadshart Leerdam | Webdesign: CreaDiva Creative Solutionz