• Homepage Teaser2

De Fakkel

Bezorgen aan huis |, Christelijke boekenwinkel

Ons verhaal begint 28 jaar geleden. De Fakkel Leerdam sluit zich aan bij de landelijke Fakkel organisatie van christelijke boekwinkels. 26 jaar mogen we bij deze keten aangesloten zijn. Op 1 januari 2018 wordt het besluit genomen om te stoppen met het hoofdkantoor en dus ook met de landelijke Fakkel organisatie.

Op 1 november 2018 mogen wij als zelfstandige christelijke boekwinkel de Fakkel Leerdam verder gaan. Met een team van +/- 20 vrijwilligers werken wij in de winkel. Wij worden ondersteund door ons bestuur, onze twee coördinatoren, een financieel team, een ICT-er en adviesleden.

Als winkel mogen we de kerken, scholen en christenen bedienen in Leerdam en omstreken. We hebben daarmee een regionale functie. In de winkel hebben we een ruim assortiment aan bijbels, christelijke boeken, romans, kinderboeken, christelijke muziek en films, geschenken en een uitgebreide kaartencollectie. Online bieden we deze website, een toekomstige webwinkel, onze nieuwsbrief en onze Facebook pagina aan.

Onze winkel is behalve een christelijke boekwinkel ook een ontmoetingsplaats. Kom een kopje koffie drinken, praat met een van onze vrijwilligers of ontmoet andere christenen. Wij helpen je graag op weg met het uitzoeken van die ene kaart of dat mooie boek dat je gelezen moet hebben! Misschien wil je meer van het christelijk geloof weten. Voel je vrij om binnen te lopen! Ben je op zoek naar een Bijbel, kom dan vooral binnen. De basis van onze winkel is de Bijbel. In alle vertalingen en uitvoeringen is hij te vinden in de winkel. Daarmee is de grondslag van de winkel gelijk gezegd: Het evangelie van Jezus Christus vertellen door middel van de bijbel, de boeken, de kaarten, muziek, films en geschenken. Een luisterend oor en een bemoedigend gesprek bieden.

Als christelijke boekwinkel willen we ook denken aan anderen. Twee maandelijks hebben we een goed doel waar we voor sparen door middel van de spaarpot die op de balie staat. Verder verkopen we kaarten ten behoeve van het Hospice in Gorinchem en postzegels voor Woord en Daad.

U bent van harte welkom in onze winkel en op onze website.

Address

  • Straat: Kerkstraat 6
  • Postcode: 4141 AW
  • Plaats: Leerdam

Contact

  • Telefoon: 0345 - 619425
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
1.7/5 rating (3 votes)

Copyright© 2020 Stadshart Leerdam | Webdesign: CreaDiva Creative Solutionz