• Homepage Teaser2

Goudsmederij Leerdam

Bezorgen aan huis |

Welkom bij Goudsmederij Leerdam! Wij zijn uw adres wat betreft juwelen, handwerk, edelstenen, diamant, inruil en oud goud.. Vraag gerust voor een vrijblijvend advies, we zien u graag tegemoet! 

Bekijk ook regelmatig onze facebookpagina https://www.facebook.com/GoudsmederijLeerdam
en i
nstagrampagina https://www.instagram.com/goudsmederijleerdam.nl/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Goudsmeden is een prachtig vak! Het is bijzonder om te zien hoe er van een draad of een plaatje edelmetaal een sieraad gecreëerd wordt.

In de goudsmederij Leerdam vindt u dan ook op een prominente plaats een goudsmidswerkbank waar u zelfs even aan kunt schuiven om het solderen, vijlen, smeden en zagen eens van dichtbij mee te maken.

Het familiebedrijf Bouman Juwelen Leerdam werd opgericht in oktober 1976 door Jan en Siena Bouman, zij begonnen
met een juwelierszaak op de Voorstraat in Beesd, na 3 jaar viel hun oog op het huidige pand aan de kerkstraat in Leerdam,
hier hebben zij met veel toewijding de zaak en naam binnen enkele jaren, tot een groot succes weten te brengen. In 1987 geeft
Jan Bouman het stokje door aan zijn zoon Willem Bouman, die samen met zijn vrouw Annette 20 jaar de winkel met veel plezier doorzetten.

In 2005 is het voor Willem Bouman tijd een andere koers te varen, niet geheel op onbekend terrein, namelijk in de wereld van diamant, hier is hij de afgelopen tien jaar succesvol in geweest, en wil deze kennis graag delen met zijn klanten, daarom is er in 2015 een come back, GoudsmederijLeerdam.nl

Deze keer wel met een geheel ander concept, bij GoudsmederijLeerdam.nl draait alles om beleving, emotie en ambacht waarbij het allerbelangrijkste, u als klant bent.

Address

  • Straat: Kerkstraat 40
  • Postcode: 4141 AX
  • Plaats: Leerdam

Contact

  • Telefoon: 0345 525 840 of : 06-45668208
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0.0/5 rating (0 votes)

Copyright© 2020 Stadshart Leerdam | Webdesign: CreaDiva Creative Solutionz