• Homepage Teaser2

The Stone

Bezorgen aan huis |, Dames- en Herenmode

Onze webshop: www.thestone.nl is natuurlijk 24 uur per dag en 7 dagen in de week open, maar voor advies, vragen, suggesties of opmerkingen zijn wij van maandag t/m vrijdag te bereiken tussen 09:00 - 17.00 uur

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Je nieuwe favoriete jeans, die ene mooie jurk of dat comfortabele T-shirt dat nog mist in je garderobe. The Stone heeft alles wat jij zoekt! Onze collectie bestaat uit dames- en herenkleding van de beste merken. Zowel online als in de winkel heb je ruime keuze uit merken als Vero ModaEDCNikkieBuddha to BuddhaMoscow en PME Legend. Je nieuwe favoriete outfit shop je dus bij The Stone! 

Waar hechten vrouwen veel waarde aan? Juist, aan dat ze er van top tot teen verzorgd uitzien! De juiste kleding is daarbij onmisbaar. The Stone heeft geweldige kleding voor dames in alle leeftijden. Onze collectie jeans en broeken is onverslaanbaar en perfect als je op zoek bent naar een kwalitatieve broek. Maar ook de jurkjestops en jassen moet je gezien hebben! 

Mannen vinden het natuurlijk ook belangrijk om er goed uit te zien. Herenkleding moet tijdloos zijn en lang mee gaan. Daarom heeft The Stone kleding van merken als PME LegendAntony Morato en Petrol. Merken die staan voor stevige kleding die tegen een stootje kan. Perfect voor de moderne en actieve man van nu. 

Address

  • Straat: Kerkstraat 34
  • Postcode: 4141 AX
  • Plaats: Leerdam

Contact

4.5/5 rating (2 votes)

Copyright© 2020 Stadshart Leerdam | Webdesign: CreaDiva Creative Solutionz