• Homepage Teaser2
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Companies starting with D

De Fakkel

De Fakkel

Christelijke boekenwinkel

In de winkel hebben we een ruim assortiment aan bijbels, christelijke boeken, romans, kinderboeken, christelijke muziek en films, geschenken en een uitgebreide kaartencollectie. 


Kerkstraat 6
Leerdam
De Graaf Visspecialiteiten

De Graaf Visspecialiteiten

Onze passie voor vis wordt in deze winkel duidelijk tentoongesteld. Iedere dag streven wij ernaar om alle producten perfect aan onze klanten aan te bieden.


Westwal 6
Leerdam
De Koppelhoeve

De Koppelhoeve

Een delicatesse winkel met kaas, noten, salades,etc. Op een unieke locatie in de Glasstad Leerdam. Recht tegenover het ‘hofje van Mw vanAerden’ ziet menig toerist direct de bekende Leerdammer kaas met zijn grote gaten!


Kerkstraat 48
Leerdam
De Schoensleutelaars

De Schoensleutelaars

Wij zijn geopend, echter alleen voor reparaties. Onderhoudsproducten mogen wij helaas niet verkopen.

Kortom wij repareren alle soorten schoenen en laarzen. Ook dupliceren wij vele soorten sleutels waaronder cilyndersleutels, autosleutels ook met transponder,  fietssleutels, meubelsleutels, schuursleutels en nog veel meer.


Markt 5
Leerdam
De Vier Heerlijkheden

De Vier Heerlijkheden

Midden in het centrum , in de Kerkstraat 36, is gevestigd “de Vier Heerlijkheden“ , een speciaalzaak in koffie, thee, bonbons en tabak tevens dé speciaalzaak in Espressomachines van deze regio. 


Kerkstraat 36
Leerdam
Diamant Kledingreparatie & Stomerij

Diamant Kledingreparatie & Stomerij

Wij vallen als kledingreparatie en stomerij onder de categorie “reparatie en onderhoud van consumentenartikelen” en blijven de komende dagen open op aangepaste werktijden


Fonteinstraat 24
Leerdam

Copyright© 2020 Stadshart Leerdam | Webdesign: CreaDiva Creative Solutionz