• Homepage Teaser2
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Companies starting with J

Jo & Jij

Jo & Jij

Wil jij ontsnappen aan de gestreste en gehaaste wereld waarin je leeft? Stap dan onze gezellige salon binnen! Bij ons is iedereen van harte welkom en ontvangen we je om te beginnen met een heerlijke bak koffie of thee.


Dokter Reilinghplein 4
Leerdam
John's Hairstyle

John's Hairstyle

Ons team bestaat uit 2 bekwame gediplomeerde medewerkers, die onze klanten in een familiaire omgeving verwennen met de kapsels die het beste bij hen passen.


Hoogstraat 47
Leerdam
Jola Mode

Jola Mode

Welkom bij Jola! De leukste winkel voor het hele gezin. Met ons grote assortiment slaag je altijd! We hebben een enorme keus aan dameskleding, van een leuk jurkje tot aan een stoere jas . Ook voor onze mannen hebben we genoeg keus. Zoek je een net overhemd, een stoere broeken of een lekkere warme trui? Vergeet dan niet om even bij ons naar binnen te lopen, of te reserveren via de website. We hebben voor de kinderen ook genoeg kleding! Zowel jongenskleding als meisjeskleding, bij ons ben je aan het juiste adres.


Kerkstraat 14
Leerdam
Jumbo

Jumbo

Jumbo wil de ideale supermarkt zijn. Elke dag weer doen we onze uiterste best om te zorgen voor 100% tevreden klanten. Want dat is waar het om draait bij Jumbo. Dit doen we niet alleen, maar samen met al onze medewerkers en partijen waarmee we samenwerken. Daarbij blijven we aandacht besteden aan de wereld waarin we leven. Want we willen een goede buur zijn voor onze omgeving. Nu en in de toekomst.


Westwal 14
Leerdam
Juwelier Stift

Juwelier Stift

Juwelier Stift bestaat al 46 jaar in Leerdam. Twee generaties lang verzorgen wij al uw klokken, horloges en sieraden reparaties in eigen atelier. Ook voor nieuwe horloges en sieraden hebben wij een ruime keus. Tevens kunt u bij ons oud goud inleveren, hiervoor krijgt u een eerlijke prijs aan de hand van de dagkoers. 


Markt 4
Leerdam
Juwelier van Kerkwijk

Juwelier van Kerkwijk

Onze juwelierswinkel bestaat ondertussen al ruim 30 jaar. Een brede en toegankelijke collectie is waar wij om bekend staan, tegen een redelijke prijs. Hierdoor hebben wij voor elke portemonnee wel een geschikt sieraad, passend bij de gelegenheid. Naast de vaste collecties zijn wij ook in staat om reparaties uit te voeren. Dankzij een eigen werkplaats en edelsmid kan uw sieraad weer gerepareerd, maar ook verwerkt, worden naar wens.


Nieuwstraat 41
Leerdam

Copyright© 2020 Stadshart Leerdam | Webdesign: CreaDiva Creative Solutionz