• Homepage Teaser2
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Companies starting with S

Salon Guillaume

Salon Guillaume

De enige barbier nog in Leerdam. Dit jaar 50 jaar in het vak. Ooit als 14 jarig jochie begonnen en 50 jaar later nog steeds hetzelfde vak uitoefenen. 

Fonteinstraat 1
Leerdam
Scapino

Scapino

Bij Scapino volgen wij nauwkeurig de trends op het gebied van schoenen, kleding en sport. Dit betekent dat de artikelen in het assortiment volgens de laatste mode zijn en tegen de beste voordeelprijzen! 


Nieuwstraat 12
Leerdam
Schoonheidssalon beauté boutique

Schoonheidssalon beauté boutique

Beauté Boutique is een gezellige en professionele schoonheidssalon n het centrum van Leerdam en heeft inmiddels een breed aanbod aan verschillende beauty behandelingen. Bij Beauté boutique werken wij graag oplossingsgericht. Zo wordt iedere behandeling persoonlijk per klant afgestemd en zorgen wij ervoor dat je tevreden & zelfverzekerd de deur uit stapt!


Nieuwstraat 65
Leerdam
Shoeby

Shoeby

Eigentijds, herkenbaar en een duidelijke eigen identiteit, dat is Shoeby. 
We combineren sterke basics met snel wisselende nieuwe fashion collecties. 
Je vindt dameskleding en herenkleding van trendsettende eigen merken als Eksept en Cult Edition bij ons. Voor kinderkleding hebben we de eigen labels Jilly, Jill, Mitch en MTC ontwikkeld. 


Kerkstraat 22
Leerdam
Stomerij Clean Inn

Stomerij Clean Inn

Hecht u belang aan schone, goed verzorgde kleding, dan kunt u rekenen op onze professionaliteit. Door onze specialistische kennis en zorgvuldige behandeling met de juiste apparatuur, reinigingsmiddelen en processen blijft uw kleding veel langer mooi en elke keer weer als nieuw.


Kerkstraat 27
Leerdam
Struijk Audiciens

Struijk Audiciens

Op zoek naar een gehoorspecialist in de omgeving van Leerdam? Audicien Struijk Audiciens in Leerdam helpt u graag bij de keuze voor een hoortoestel


Kerkstraat 26
Leerdam
Studio C Hair & Beauty

Studio C Hair & Beauty

Bij Studio C kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee, door de stylisten Colinda en Malonja, haar, nagels en (permanente) make-up laten verzorgen. Deze dames hebben al jaren ervaring. Ze geven u ook graag persoonlijk advies waar uw wensen in worden meegenomen.


Hoogenhoek 5
Leerdam
Style me Bretty

Style me Bretty

U kunt bij ons bestellen in onze webshop


Hoogstraat 15
Leerdam

Copyright© 2020 Stadshart Leerdam | Webdesign: CreaDiva Creative Solutionz