• Homepage Teaser2
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Companies starting with V

Van Best Schoenen

Van Best Schoenen

Kerkstraat 24
Leerdam
Van der Brugge Makelaardij

Van der Brugge Makelaardij

Van der Brugge. Meer dan 35 jaar toonaangevend
 
Van der Brugge Makelaardij B.V. is al ruim 35 jaar een toonaangevend makelaarskantoor in een regio die zich uitstrekt van Sliedrecht tot Geldermalsen: de Alblasserwaard, de Vijfheerenlanden, de West-Betuwe en het land van Heusden en Altena.


Fonteinstraat 2
Leerdam
Van Es Sportprijzen

Van Es Sportprijzen

Bij van Es sportprijzen kunt u terecht voor al uw sportprijzen, van vaandel tot beker in alle maten. Daarnaast verzorgen wij ook reclameborden (langs sportvelden), maar ook t-shirt, bedrukt en onbedrukt.


Hoogstraat 54
Leerdam
Van Schaik Fietsen

Van Schaik Fietsen

Welkom bij van Schaik Fietsen. U vindt onze winkel midden in het centrum van Leerdam. Onze zaak bestaat al ruim 30 jaar en wij hebben een zeer breed assortiment fietsen en accesoires.Ook voor reparatie en onderhoud van uw fiets bent u bij ons aan het juiste adres. Klantvriendelijkheid, service en garantie zijn de pijlers waardoor onze winkel nog steeds een groeiend aantal klanten kent.

Vlietskant 26
Leerdam
Van Uffelen

Van Uffelen

Van Uffelen heeft een uitgebreid assortiment dames- en herenmode in onze winkels. De winkels in Gorinchem en Leerdam beschikken ook over een uitgebreid assortiment kinderkleding.


Kerkstraat 35
Leerdam
Verhoeks Bloemen

Verhoeks Bloemen

Voor de mooiste bloemen en planten bent u bij ons aan het juiste adres. Op zoek naar: een trouwboeket, rouwstukken of gewoon een boeket voor een andere gelegenheid. Wij helpen u graag! 

Op zaterdag staan wij op markt in het centrum van Leerdam. Ook kunt u op onze andere verkooppunten terecht voor onze bloemen zoals oa.bij de MCD (Leerdam Noord)


Meentplein 2
Leerdam
Versluis Optiek

Versluis Optiek

Voor een passende bril, deskundig advies, de juiste contactlenzen en een vakkundig uitgevoerde oogmeting ga je naar Versluis Optiek.


Kerkstraat 62
Leerdam

Copyright© 2020 Stadshart Leerdam | Webdesign: CreaDiva Creative Solutionz