• Homepage Teaser2
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Companies starting with B

Bakker Bart

Bakker Bart

Bakker Bart - voor de lekkerste vlaaien, broodjes, broden. Alle producten van Bakker Bart worden iedere dag vers gemaakt. We gebruiken hiervoor uitsluitend de beste ingrediënten. Dat proef je!


Kerkstraat 49
Leerdam
Bakkerij De Jager

Bakkerij De Jager

Bakker de Jager bakt brood en banket op een eigentijdse manier. Wij gebruiken hiervoor de allerbeste grondstoffen. Ook de liefde en passie van onze bakkers proeft u terug in onze producten. 


Kerkstraat 1
Leerdam
Beauty Center Leerdam

Beauty Center Leerdam

Beauty Center heeft een luxe beauty salon waar behandelingen worden gegeven en een  tweede beauty salon voor body contouring. In de winkel is een apart gedeelte voor de nagelstyling. Ook is er een make-up counter om make-up aan te laten brengen. U kunt ook bij ons online bestellen.


Fonteinstraat 28
Leerdam
Bergwerff Coiffures

Bergwerff Coiffures

Bergwerff Coiffures, opgericht door onze ouders, is al sinds 1958 gevestigd in Leerdam. Voor velen al sinds jaar en dag een vertrouwd adres. 


Markthof 4
Leerdam
Bij Lies Kaasstengels enzo

Bij Lies Kaasstengels enzo

De lekkerste kaasstengels van Leerdam en omgeving, ambachtelijke gemaakte snacks, streekproducten en zoete herinneringen vind u in mijn knusse winkel.


Vlietskant 29a
Leerdam
Bloemenboetiek Fluitekruid

Bloemenboetiek Fluitekruid

Bloemenboetiek Fluitekruid is al meer dan 18 jaar een begrip in Leerdam 

Wij verkopen in onze winkel vooral heel veel betaalbare cadeauartikelen.

Ook staan er elke dag verse boeketten en leuke bloemstukjes klaar. Elke week komt er een nieuw assortiment bloeiende en groene binnen- en buitenplanten. Zo zorgen wij er voor dat u altijd de beste kwaliteit in huis heeft.


Westwal 8
Leerdam
Blokker (van Wijk)

Blokker (van Wijk)

Blokker is al sinds 1896 met de opening van de eerste winkel een vertrouwde plek in de winkelstraat, waar de consument inspiratie en oplossingen vindt voor in en om het huis. Blokker Leerdam is sinds  21 september 2017 gevestigd aan de Kerkstraat, waar je terecht kunt voor oa huishoudelijke producten van goede kwaliteit en betrouwbaarheid tegen een scherpe prijs.


Kerkstraat 48-50
Leerdam
Boek & Co

Boek & Co

Boek & Co Leerdam is ruim opgezet. Niet alleen qua assortiment maar ook in winkel oppervlakte. Zodat u alles gemakkelijk kunt overzien.U kunt bij ons terecht voor oa boeken, tijdschriften, schoolspullen, kantoorartikelen, cadeau's, etc


Kerkstraat 16A
Leerdam
Bogerd's Hoeden & Accessoires

Bogerd's Hoeden & Accessoires

In het gezellige winkelstadje Leerdam treft u de grootste hoedencollectie van Nederland. De bekendste merken, maar ook onze eigen hoedenlijn. Kom langs en maak kennis met misschien wel de mooiste hoedenzaak van Nederland.


Vlietskant 11
Leerdam
Bogerd's Ijzerhandel

Bogerd's Ijzerhandel

Bij Bogerd zijn niet alleen de particulieren welkom ook begroeten wij graag het bedrijfsleven en de ZZP’ers. Voor de laatste 2 genoemden staan wij ook ter beschikking na sluitingstijd.


Vlietskant 15
Leerdam
Broft Glass Gallery

Broft Glass Gallery

Glasgalerie met diverse exposities

Hoogstraat 33
Leerdam

Copyright© 2020 Stadshart Leerdam | Webdesign: CreaDiva Creative Solutionz