De Notenkraam

noten, mixen, delicatessen, reformartikelen, zuidvruchten, raw- en superfoods en een tal aan zoutjes/rijstcrackers

3.3/5 rating (25 votes)

De Notenkraam ontstond zo'n vijftig jaar geleden vanuit een familiebedrijf.

Ongeveer 30 jaar geleden nam Cees Slagboom deze zaak over en ruim 17 jaar terug kwam de tweede generatie Slagboom in de zaak; zoon Wilfred en zijn vrouw Annemieke hebben het stokje ruim 2 jaar geleden definitief overgenomen.

De Notenkraam is dagelijks te vinden op de diverse markten. Onder andere in Made, Groot Ammers, Rosmalen, Alblasserdam, Oude Tonge….

“DOORDAT WIJ ALLES OP DE MARKT BRANDEN kunnen wij onze klanten een gegarandeerd vers product aanbieden en dat proef je!"

Naast het feit dat noten erg lekker zijn, passen ze ook nog perfect in een gezonde levensstijl. Het Alblasserdamse notenbedrijf heeft een groot assortiment noten, mixen, delicatessen, reformartikelen, zuidvruchten, raw- en superfoods en een tal aan zoutjes/rijstcrackers. Daarnaast hebben we ook een uitgebreid assortiment aan chocoladeartikelen.

Onze noten worden met grote zorgvuldigheid ingekocht, noten kun je wel overal kopen…maar wij streven naar de absolute perfectie; de beste kwaliteit voor een nette prijs.

Wij verwelkomen u graag aan de kraam op donderdagmorgen aan de Westwal (schuin tegenover Emte) om u daar van een lekker nootje te voorzien! 

Groeten van het notenteam;

Wilfred, Annemieke, Florisca en Cees.a

Copyright© 2020 Stadshart Leerdam | Webdesign: CreaDiva Creative Solutionz