• Homepage Teaser2

Kunstplaats Leerdam

Heeft u altijd al willen tekenen en schilderen dan kunt u hier onder professionele begeleiding en een ontspannen sfeer een cursus komen volgen op de maandagavond of de vrijdagochtend.

Is uw dochter of zoon jarig en zoekt u nog een leuke invulling om na de taart te gaan doen. Wat dacht u van een workshop schilderen van een uur? Alle kinderen gaan met hun eigen gemaakt schilderij naar huis.

Hoe leuk zijn familiedagen als u samen aan het schilderen bent onder het genot van een hapje en een drankje. Na afloop heeft u een blijvende herinnering aan deze dag in de vorm van een schilderij.

Een mooi alternatief voor een bedrijfsuitje. Met uw personeel aan teambuilding doen op een creatieve manier. De Kunstplaats heeft hier de ruimte voor  en de expertise. Genieten van een dag/dagdeel of avond schilderen met hapjes en drankjes. 

De Kunstplaats is ook een galerie waar u gerust een kijkje kunt komen nemen en genieten van kunst aan de muur. Wie weet ziet u iets moois voor aan uw muur. Huurkoop, betaling in termijnen is mogelijk. Kijk voor de lopende tentoonstellingen/evenementen hier

Kom een kijkje nemen op een van de mooiste plekken in het Centrum van Leerdam.

Address

  • Straat: Markt 7
  • Postcode: 4141 BG
  • Plaats: Leerdam

Contact

4.3/5 rating (3 votes)

Copyright© 2020 Stadshart Leerdam | Webdesign: CreaDiva Creative Solutionz