Welkom bij
Stadshart Leerdam

Shoppen - Uitgaan - Cultureel

De ondernemers

Bakkerij 't Stoepje

Bakkerij 't Stoepje

Ik sta nu al een aantal jaar op de markt in Leerdam. Ik heb het bedrijf overgenomen van mijn ouders. Wij bieden een omvangrijk assortiment brood, koek en banket waarmee we onze klanten iedere dag verwennen. Bij ons vindt u onder andere E-nummervrij brood, natte keek en krentenbollen. Wij staan garant voor constante kwaliteit voor scherpe prijzen. Bovendien hebben we regelmatig aanbiedingen!

Lees meer

De Notenkraam

De Notenkraam

“DOORDAT WIJ ALLES OP DE MARKT BRANDEN kunnen wij onze klanten een gegarandeerd vers product aanbieden en dat proef je!"

Lees meer

Sixteen: een tropische verrassing in Leerdam

Sixteen: een tropische verrassing in Leerdam

Het centrum van Leerdam wordt steeds meer gevuld met leuke nieuwe concepten. Dit weekend was de nieuwste aanwinst voor de stad voor het eerst open; Sixteen

Lees meer

Flow Concept•store opent haar deuren

Flow Concept•store opent haar deuren

Vanaf dit weekend hebben we in Leerdam een concept store; Flow! Je kunt hier terecht voor woonaccessoires, kleding, beauty artikelen, hebbedingetjes en zelfs voor een korte schoonheidsbehandeling zonder afspraak! Je kunt Flow vinden op Kerkstraat 53A.

Lees meer

Auberge des Reves verhuisd!

Auberge des Reves verhuisd!

In de Kerkstraat heeft deze week een verhuizing plaatsgevonden! Vanaf het kleine karakteristieke pandje naast 't Veerhuys (Kerkstraat) naar de nieuwe (grotere) locatie in het hart van het centrum (ook Kerkstraat, maar nu op nr 47).

Lees meer

Uw bedrijf ook op deze site?

Bent u ondernemer in het centrum van Leerdam en staan uw gegevens niet op deze site? Neem dan contact met ons op.

Copyright© 2020 Stadshart Leerdam | Webdesign: CreaDiva Creative Solutionz